Double Up

Ons klimaat is aan het veranderen. De winters worden zachter en het voor- en najaar worden warmer. Het aantal zomerse dagen neemt toe. Het terrasseizoen wordt dus langer. Reden genoeg om te zorgen voor een mooi en comfortabel terras. Double Up is een terrasscherm in twee delen. Hierdoor kunt u zorgen voor extra winddichtheid of juist een beetje extra wind.
Zie onderstaande afbeeldingen.

Double-UP-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group Double-UP-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group

Kleurstelling profielen

Onze standaardkleuren zijn zwartgrijs (RAL 9007 ST) en aluminiumgrijs (RAL 7021 ST). Andere RAL kleuren zijn mogelijk met doorberekening van instelkosten.

Double-UP-02-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group Double-UP-03-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group

Montage

De Double Up schermen worden in principe in-ground gemonteerd. Dat wil zeggen dat er een in-ground deel in beton in de grond geplaatst wordt waarin men een sleufsteun plaatst. De schermen worden op deze steunen gemonteerd.

Wanneer de ondergrond geschikt is, kunnen de schermen eventueel on-ground gemonteerd worden met speciale steunen. Het is tevens mogelijk om Double Up schermen te monteren aan Axxo blokken. Hierbij hoeft er niet in de ondergrond gemonteerd te worden, maar heeft men wel het voordeel van verstelbare schermen.

Double-UP-04-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group Double-UP-05-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group

Maten

Er zijn twee verschillende hoogtes verkrijgbaar: 2100 mm en 1650 mm. Er zijn drie verschillende standaard breedtes verkrijgbaar: 1200 mm, 1600 mm en 2100 mm. Uiteraard is maatwerk mogelijk.

Double-UP-06-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group Double-UP-07-Terrasscherm-Exclusief-Windscreen-IGC-Group

 

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons 013 - 751 70 10


Wij verkopen ook