Casa Caminita – Ouderkerk aan de IJsel

Ciao

Ik ben Giovanni Caminita, en ben sinds eind vorig jaar trotse eigenaar van een nieuw Italiaans restaurant in Ouderkerk aan de IJssel. Bij het restaurant, aan het water, heb ik een terras met uitzicht over de IJssel. In april ben ik me gaan oriƫnteren over de mogelijkheden mijn terras functioneler te maken zodat het voor mijn gasten een fijne plek wordt.

Bij deze zoektocht kwam ik onder andere in contact met de IGC-group. Na een eerste kennismakings gesprek met Gerard Sanders voelde dat direct prima aan. De offerte kwam samen met uitgebreide tekeningen van het ontwerp, en dat zag er heel goed uit. Na wat onderhandelingen over de prijs (ik ben tenslotte Italiaan) heb ik hen de opdracht gegeven. De monteurs hebben hier in de regen tot ‘s avonds negen uur staan werken om het terras op tijd klaar te krijgen voor de feestelijke opening. Ik ben er heel blij mee en nog belangrijker, mijn gasten hebben de weg gevonden. Wanneer ‘s avonds de laatste gasten zijn vertrokken, kan ik mijn terras gemakkelijk afsluiten met 2 schuifdeuren en kunnen we de tafeltjes en stoeltjes gewoon laten staan. Een flinke investering maar die laat zich in 3-4 jaar zeker terug verdienen.

Kom eens een keertje langs bij Casa Caminita, om te genieten van wat de echte Italiaanse keuken allemaal voor moois te bieden heeft.

Saluti,

Giovanni

www.casacaminita.nl

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons 013 - 751 70 10


Wij verkopen ook